Skip to main content.

Uusi Shell Rimula Ultra 5W-30April 14, 2016

Shellin raskaan kaluston dieselmoottoriöljy, joka pitää ajoneuvon tien päällä. Shell Rimula Ultra 5W-30:ssa käytetään Shell Dynamic Protection Plus -teknologiaa, joka auttaa suojaamaan moottoria – kaikilla teillä ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa.
Shell Rimula Ultra on Shellin pisimmälle kehitetty raskaan kaluston dieselmoottoriöljy. Alan vaatimukset öljyn suorituskyvylle kasvavat jatkuvasti. Tuote on kehitetty vastaamaan ACEAn, MANin ja Mercedes-Benzin viimeisimpiä suojaavuudelle ja puhtaudelle asettamia standardeja ja määrityksiä. Sitä suositellaan erityisesti korkealle luokitelluille moottoreille, jotka täyttävät Euro 5–6 päästövaatimukset.

Parempi suojaus
Suojaa moottoria kulumiselta ja auttaa asiakkaita saavuttamaan päämääränsä. Ensiluokkaiset Shell Rimula -öljyt on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suojan kulumiselta [1] vaikeissakin ajo-olosuhteissa.

Shell Rimula Ultra -öljyssä käytetään Shell Dynamic Protection Plus Technology -teknologiaa. Tämä synteettisen perusöljyteknologian ja uuden Adaptive Additive -teknologian ainutlaatuinen yhdistelmä tuo monia etuja:

  • Erinomainen kulumissuoja kaikilla tiepinnoilla ja kaikissa sääolosuhteissa auttaa pidentämään moottorin käyttöikää.
  • Öljyn erinomainen juoksevuus matalissa lämpötiloissa helpottaa käynnistyksiä kylmissä ilmasto-olosuhteissa.
  • Öljyn erinomainen hapettumisenkesto ja vakaat viskositeettiominaisuudet auttavat pidentämään öljyn käyttöikää ja estävät laakereiden korroosiota ja moottorin epäpuhtauksia.
  • Jopa 2 % parempi polttoainetaloudellisuus[2], vähentää polttoainekuluja.
  • Shell Rimula Ultra vastaa useiden tärkeimpien eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten moottorivalmistajien pisimmille öljynvaihtoväleille asettamat korkeimmat vaatimukset ja jopa ylittää ne.[3]

Todistettua suorituskykyä
Uuden Shell Rimula Ultran ja Dynamic Protection Plus -teknologian suorituskyky on osoitettu selvästi alan ja moottorivalmistajien suorittamissa ajoneuvojen moottoreiden käyttötesteissä todellisissa olosuhteissa.

Useiden testien aikana Shell Rimula Ultran suorituskyky osoittautui erinomaiseksi pakokaasujen takaisinkierrätyksellä (EGR) varustetuissa moottoreissa API CJ-4 -suorituskykyluokituksen mukaisissa moottorikokeissa, kuten Mack T-12:ssa (lyijyn korroosio, männänrenkaan ja sylinteriputken kuluminen), Cummins ISB:ssä (venttiilikoneiston kuluminen nokisissa olosuhteissa) ja Caterpillar 1N:ssa (männän puhtaus).

Auttamalla moottoria toimimaan tasaisesti kaikissa olosuhteissa Shell Rimula Ultra 5W-30 ja Dynamic Protection Plus -teknologia vähentävät vioittumisriskiä sekä huoltoon käytettyä aikaa ja rahaa. Mikä tärkeintä, se auttaa pitämään ajoneuvot tien päällä pidempään ja edistää siten niiden omistajien liiketoimintaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.