Skip to main content.

Uuden sukupolven hydrauliöljytSeptember 23, 2016

Shell Lubricants esittelee uuden sukupolven Shell Tellus S2 MX- ja Shell Tellus S2 VX -hydrauliöljyt syyskuussa 2016.
Tuotteet perustuvat Shell Group II -perusöljyyn, ja ne on kehitetty vastaamaan hydrauliöljyä käyttävien järjestelmien vaatimuksiin.

Shell Tellus S2 MX- ja Shell Tellus S2 VX -hydrauliöljyjen ominaisuuksia on parannettu kolmella osa-alueella:

  1. Erinomainen laitteistojen suojaus

Shell Tellus S2 MX ja Shell Tellus S2 VX auttavat suojaamaan laitteistojen osia vahingoittumiselta, pidentävät käyttöikää ja parantavat siten investoinnin tuottoprosenttia.

Shell Tellus S2 MX on yksi ensimmäisistä hydrauliöljyistä, joka on saanut Bosch Rexroth Fluid Rating List RDE 90245 -hyväksynnän.

  1. Järjestelmän tehokas toiminta

Hydraulinesteiden laadulla on suora vaikutus järjestelmän suorituskykyyn. Shell Tellus S2 MX ja Shell Tellus S2 VX on suunniteltu parantamaan laitteiston tuottavuutta, sillä ne pidentävät huoltotarpeen väliä (verrattuna edellisen sukupolven Shell Tellus S2 M ja Shell Tellus S2 V -hydrauliöljyihin).

  1. Öljyn pitkä käyttöikä

Shell Tellus S2 MX:n ja Shell Tellus S2 VX:n pitkän käyttöiän ansiosta laitteiston voi pitää toiminnassa keskeytyksittä. Shell Tellus S2 MX ja Shell Tellus S2 VX saavuttavat käyttöiän

  • 5000 tuntia TOST
  • 400 minuuttia RPVOT

Uuden sukupolven Shell Tellus S2 MX ja Shell Tellus S2 VX ovat täysin yhteensopivia nykyisen sukupolven Shell Tellus S2 M ja Shell Tellus S2 V -hydrauliöljyjen kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.