Skip to main content.

Univar Academy auttaa sinua tulemaan paremmaksiJune 20, 2018

Uuden Univar-akatemian tarjonnan kautta Univarin asiakkaat voivat saada kattavia kursseja, jotka edistävät sekä työntekijöiden teknistä osaamista että liiketoiminnan tehokkuutta.

Useimmat yritykset tarvitsevat erityyppisiä kursseja silloin ja tällöin – olipa kyseessä korjaamo, jonka tarvitsee päivittää teknistä tietämystään, myyjät, jotka voivat hyötyä paremmista menetelmistä tai johtoportaasta, joka tarvitsee välineitä liiketoiminnan yleisen tehokkuuden parantamiseen.

Uuden Univar-akatemiansa avulla Univar tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja sovitettuna heidän erityistarpeisiinsa – olivatpa ne teknisiä tai liiketoimintaan liittyviä.

– Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittymään edelleen. Jos he onnistuvat kehittämään liiketoimintaansa, asia on myös meille positiivinen, sanoo Univarin voiteluaineosaston Pohjoismaiden liiketoiminnan kehityspäällikkö Morten Hersoug.

Hän kertoo, että Bosch Automotiven ja sen kouluttajien kanssa yhteistyössä kehitetty tekninen osa on jo valmis otettavaksi käyttöön koko Skandinaviassa. Toinen osa, joka käsittelee liiketoiminnan kehittämistä laajimmassa merkityksessä on vielä tanskankielinen ja se on aina mukautettava paikallisiin markkinoihin.

– Olemme vakuuttuneita siitä, että on tärkeää mukauttaa asiat paikallisiin markkinoihin ja siksi odotamme mieluummin, kuin käynnistämme jotain englanniksi tai tanskaksi muilla skandinaavisilla markkinoilla. Toivottavasti kuitenkin kaikki on paikallaan 2018n kuluessa, hän sanoo.

Esimerkkejä liiketoiminnan kehitys- ja johtamiskursseista ovat mm. tuotannon optimointi, online-strategiat, jälleenmyynti ja työntekijöiden tyytyväisyys. Kurssien on katettava laaja alue, mutta kaikella ei ole merkitystä kaikille asiakkaille.

– Meillä on valikoima kursseja ja ajatus on, että työskentelemme jokaisen asiakkaan tarpeiden selvittämiseksi ja otamme selvää, mistä kenkä puristaa. Se tietysti vaihtelee paljon sekä teollisuudenalan että liiketoimintamallin perusteella, mutta eräät tarjolla olevat kurssimme ovat yleispäteviä, Hersoug sanoo.

Hän huomauttaa myös, että tämä on yrityksille kustannustehokas tapa arvioida työntekijöitään. Toisin kuin puhtaasti kaupalliset koulutusyritykset, Univar pyrkii auttamaan asiakkaitaan eteenpäin – mikä on win-win-tilanne molemmille osapuolille.

– Ajatuksena on, että tämän pitäisi olla kustannuksiltaan neutraalia meille, mutta se osaltaan lisää asiakkaidemme tuloja. Jos he voivat lisätä tehokkuutta kymmenellä prosentilla tai vähentää sairauspoissaoloja viidellä prosentilla, kaikki osapuolet hyötyvät, hän toteaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.