Skip to main content.

Shell Tellus

Hydrauliöljyt, jotka on suunniteltu pidentämään käyttöikää

Shell on suunnitellut hydraulilaitteille ja kaikkiin käyttökohteisiin valikoiman, josta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen. Valikoimasta löytyy sekä erittäin pitkäikäisiä synteettistä teknologiaa hyödyntäviä tuotteita, joiden käyttöikä on jopa nelinkertainen tavallisiin tuotteisiin verrattuna*, että vähemmän vaativiin sovelluksiin tarkoitettuja, kustannustehokkaita luottotuotteita.

Me Shellillä ymmärrämme, että liiketoiminnassa on aina säilytettävä kilpailukyky. Siksi olemme kehittäneet viimeisten 10 vuoden ajan uutta Shell Tellus -tuoteperhettä, joka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta, pidentämään öljyn käyttöikää, suojaamaan kulumiselta ja tekemään järjestelmästäsi entistäkin tehokkaamman.
*Verrattuna muihin Shell-tuotevalikoiman öljyihin

SHELL TELLUS S2 MX

Suunniteltu laitteidesi tehokkuutta ajatellen

Jotta voisit maksimoida tuottavuutesi, laitteidesi on toimittava virheettömästi. Uusi Shell Tellus S2 MX tarjoaa erinomaisen suojan veden aiheuttamia vikoja vastaan ja parantaa Shell Tellus S2 -perheen erinomaisia kitkaominaisuuksia entisestään, mikä varmistaa laitteidesi korkean suorituskyvyn.

  • Ylläpitää erinomaista suodatettavuutta
  • Johdonmukainen veden ja ilman erottuminen

Uusi koostumus

Uusi Shell Tellus S2 MX hyödyntää ryhmän II -perusöljyjen koostumusta, mikä tarjoaa pidemmän käyttöiän ryhmän I -perusöljyihin perustuviin tuotteisiin verrattuna. Sen uusi lisäaineteknologia on suunniteltu tarjoamaan parempaa kulumissuojaa ja korkeampaa kuormitettavuutta sekä kasvattamaan järjestelmän tehokkuutta suodatin- ja venttiilivikoja ehkäisemällä.

  • Edistyksellinen kulumissuoja
  • Erinomainen suorituskyky vaikeissa olosuhteissa (Bosch Rexroth Fluid Rating List RDE 90245)
  • Erinomainen hydraulijärjestelmän metallipintojen suojaus
  • Erinomainen pumpun suojaus niin kuivissa kuin kosteissakin olosuhteissa

SHELL TELLUS S2 VX

Suunniteltu kestämään äärimmäisiä lämpötiloja

Uusi Shell Tellus S2 VX säilyttää viskositeettinsa ja suorituskykynsä ankarissakin mekaanisen rasituksen ja äärimmäisten lämpötilojen olosuhteissa, mikä tekee siitä alansa suosituimman moniastehydrauliöljyn. Sen laaja käyttölämpötila-alue sopii erityisesti liikkuvan kaluston ja ulkona sijaitseville järjestelmille, joissa koneiden on toimittava niin kuumissa kuin kylmissäkin olosuhteissa.

Suunniteltu parantamaan järjestelmän tehokkuutta

Jotta laitteidesi suorituskyky olisi paras mahdollinen, hydraulinesteen on suojattava, voideltava ja siirrettävä tehoa tehokkaasti. Uuden Shell Tellus S2 VX:n erinomaisten kitkaominaisuuksien ansiosta se tarjoaa tehokasta ja tarkkaa tehon siirtoa sekä johdonmukaista veden ja ilman erottumista.

Suunniteltu suojaamaan

Nykyaikaisten hydrauliikkalaitteiden on toimittava tehokkaammin, nopeammin ja pidempiä aikoja, minkä vuoksi niiden suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Shell Tellus -tuoteperheen uudet tuotteet suojaavat vaikeissakin olosuhteissa ja auttavat sinua suojaamaan laitteitasi kuparin korroosiolta ja ruostumiselta.

Nauti paremmasta kulumissuojasta ja löydä uudet rajasi. Shell Tellus tekee siitä totta.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.