Skip to main content.

Shell Spirax

Shell Spirax öljyt on suunniteltu pitämään voimansiirtojärjestelmien osat suojattuina

Shell Spirax -tuotteet suojaavat vaihteistoja ja vetopyörästöjä kulumiselta ja vähentävät ylläpitokustannuksia. Ne pidentävät ajoneuvojen käyttöikää ja maksimoivat sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Shell Spirax -öljyt on suunniteltu pitämään voimansiirtojärjestelmien osat suojattuina ja auttamaan pitämään niiden toiminta moitteettomana. Shell Spirax on suunniteltu erityisesti vastaamaan monien alan johtavien automaattivaihteistojen, akseleiden ja vaihteiden valmistajien haasteisiin ja vaatimuksiin.

Saman öljyn käyttäminen sekä vaihteistoissa että akseleissa voi johtaa kompromissiin molempien kulumissuojauksessa ja tehokkuuden varmistamisessa. Shell Spirax -öljyt on kuitenkin suunniteltu erityisesti hapettumisen, leikkauskestävyyden ja suorituskyvyn kannalta tarjoamaan suojaa ja tehokkuutta molempiin näihin käyttötarkoituksiin.

Spirax-tuotteiden edut

Testattua kulumissuojaa

Vaihteistojen ja vetopyörästöjen suojaaminen kulumiselta vähentää ylläpitokustannuksia, pidentää ajoneuvojen käyttöikää ja maksimoi sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Shell Spirax -valikoiman vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt tarjoavat testattua suojaa. Valikoimaan kuuluvat uusimmat synteettiset öljyt tarjoavat poikkeuksellisen hyvää suojaa kulumista, pittingiä, laakerivaurioita ja korroosiota vastaan raskaille akseleille, voimansiirtojärjestelmille ja vaihteistoille, joita käytetään erittäin ankarissa olosuhteissa. Tämä auttaa vähentämään kustannuksia.

Öljyn ja osien pidempi käyttöikä

Mitä pidempään öljy suojaa osia, sitä vähemmän huoltoa tarvitaan. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvosi toimivat pidempään keskeytyksettä, mikä vähentää ylläpitokustannuksia. Shell Spirax -valikoima sisältää öljyjä, jotka on suunniteltu tuomaan lisäarvoa tarjoamalla poikkeuksellisen pitkää öljyn käyttöikää ja suojaa, mikä mahdollistaa pidemmät öljynvaihtovälit ja pidentää osien käyttöikää. Esimerkiksi alan standardisoiduissa hapettumistesteissä Shell Spirax S6 AXME -öljy säilyttää ominaisuutensa neljä kertaa normaalin testin kestoajan, mikä tarkoittaa, että se suojaa ajoneuvojen osia pidempään.

Tehokkuus

Shell Spirax -öljyt on suunniteltu pitämään voimansiirtojärjestelmien osat suojattuina ja auttamaan pitämään niiden toiminta moitteettomana. Esimerkiksi Shell Spirax S6 AXME ja Shell Spirax S6 GXME -öljyjen kitkaominaisuudet ja hyvä juoksevuus pienentävät tehohäviötä, alentavat toimintalämpötilaa ja tarjoavat paremman mekaanisen hyötysuteen. Nämä ominaisuudet auttavat parantamaan polttoainetaloutta ja säästämään energiaa.

Viileää toimintaa Shell Spiraxin avulla

Perspex-vaihteiston lämpökuvaus osoittaa alempaa käyttölämpötilaa käytettäessä synteettistä alhaisen viskositeetin Spirax S6 AXME 75W-90:tä verrattuna korkeamman viskositeetin Spirax S2 A 85W-140.

KATSO VIDEO
Shell Spirax
Luotettavaa suorituskykyä.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.