Skip to main content.

Shell Rimula

Raskaan kaluston dieselmoottoriöljyt, jotka pitävät ajoneuvot tien päällä pidempään

Shell Rimula -sarjaan kuuluu laaja valikoima laadukkaita raskaan kaluston dieselmoottoriöljyjä, jotka auttavat suojaamaan laitteita ja maksimoimaan arvon.

Shell Rimulan mukautuvan teknologian hyödyt tarjoavat erinomaisen suojan kulumista vastaan ja alhainen viskositeetti parantaa polttoainetaloutta. Shell- voiteluaineet soveltuvat fyysisesti tai kemiallisesti vaativiin olosuhteisiin, riippumatta siitä, kuinka kuuma, kylmä, jyrkkä, pölyinen, mutainen tai laajennettu toimintaympäristö on. Katso Shell Rimula -tuotteiden hyödyt

Hapettumisenkesto

Moottorissa palamisjätteistä syntyvät hapot voivat päästä kampikammioon. Heikkolaatuisten öljyjen eivät välttämättä suojaa näiden happojen aiheuttamalta korroosiolta, joka voi aiheuttaa vakavia vikoja moottoriin.

Shell Rimula -öljyt sisältävät tehokkaita antioksidantteja, jotka mukautuvat kemiallisesti neutraloimaan happoja, ennen kuin ne voivat vahingoittaa öljyä ja moottoria.

Suojaa kerrostumilta

Olipa kyse ylimääräisistä kerrostumista männässä tai lietteestä kampikammiossa, moottorin liat voivat alentaa tehokkuutta ja lisätä polttoainekustannuksia. Shell Rimula -dieselmoottoriöljyt sisältävät molekyylejä, jotka poistavat ylimääräisiä kerrostumia ja sen jälkeen estävät niiden muodostumista ja auttavat pitämään moottorin puhtaana ja suojattuna.

Suojaa kulumiselta

Kulumiselta suojaaminen on erityisen tärkeää korkeapaineisissa kosketuskohdissa, kuten moottorin venttiilikoneistossa ja vaihteistossa.  Shell Rimula -dieselmoottoriöljyt sisältävät mukautuvat molekyylejä, jotka suojaavat moottoria lämmön ja paineen alaisena muodostamalla suojaavan kalvon, joka auttaa vähentämään kulumista.

Dynamic Protection Plus -teknologia

Synteettiset Shell Rimula -öljyt Dynamic Protection Plus -teknologialla on suunniteltu suojaamaan moottoriasi.

Shell Rimulan todelliset kohteet.
Minne oletkin menossa tänään, se on vain piste kartalla verrattuna siihen, missä haluat olla huomenna.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.