Skip to main content.

Shell Mysella

-kaasumoottoriöljyt on suunniteltu kestämään ja suojaamaan

Shell Mysella -kaasumoottoriöljyvalikoimasta löytyy jokaiselle laitteistolle sopiva öljy, jolla laitteiston toiminta voidaan optimoida kulumissuojaa tehostamalla, öljyn käyttöikää pidentämällä ja järjestelmän tehokkuutta parantamalla.

Mysella-tuotteiden edut

Kulumissuoja

Shell Mysella kaasumoottoriöljyt on suunniteltu minimoimaan kerrostumien muodostumista ja auttamaan pitämään moottorin puhtaana. Esimerkiksi Shell Mysella S5 N tarjoaa erinomaisen suojan kerrostumilta, myös uusimman sukupolven tehokkaille moottoreille, jotka toimivat hyvin ankarissa olosuhteissa erittäin korkeissa männän lämpötiloissa ja paineissa. Tämä auttaa pitämään männänrengasalueen puhtaana ja suojaa sylinteriputkea.

 Öljyn käyttöikä

Shell Mysella öljyt on suunniteltu pitkää öljyn käyttöikä varten ja auttamaan pitämään toimintasi tehokkaana kustannustehokkaasti. Esimerkiksi Shell Mysella S5 S pidentää happamilla kaasuilla kuten biokaasulla ja viemärikaasulla toimivien moottoreiden öljynvaihtovälejä. Nämä kaasutyypit voivat sisältää suuria määriä halogeeniyhdisteitä, jotka voivat nopeasti lyhentää perinteisempien kaasumoottoreiden voiteluaineiden käyttöikää.

Järjestelmän tehokkuus

Shell Mysella -kaasumoottoriöljyt on suunniteltu moottorin tehokasta toimintaa varten. Esimerkiksi Shell Mysella S5 N auttaa pitämään lämmöntalteenottolaitteet, turboahtimet ja välijäähdyttimet puhtaina.

Kaasumoottoriöljyt on suunniteltu kestämään ja suojaamaan

Shellin valikoimasta löytyy sopiva tuote erilaisten kaasumoottoreiden asettamiin vaatimuksiin.
Shell on suunnitellut öljyvalikoiman, josta löydät varmasti juuri sinun
tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Shell Mysella.
Pidä kaasumoottori puhtaana ja kulumiselta suojattuna.― Shell -voiteluaineet

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.