Skip to main content.

Shell Morlina

Laakeri- ja kiertovoiteluöljyt kaikkiin tarpeisiin

Shell Morlina laakeri- ja kiertovoiteluöljyt on kehitetty laitteistojen käyttäjille, jotka haluavat optimoida toiminnot kulumissuojaa tehostamalla, öljyn käyttöikää pidentämällä ja järjestelmän tehokkuutta parantamalla.

Morlina-tuotteiden edut

Kulumissuoja

Teollisuuden voitelujärjestelmät eroavat huomattavasti eri aloilla riippuen laitteiden koosta, kuormituksesta, käyttöolosuhteista, lämpötilasta ja saastumiselle altistumisesta. Kaikissa käyttökohteissa laakerit, vaihteistot ja öljypumput on kuitenkin suojattava hyvin kulumiselta ja korroosiolta laitteiden pitkän käyttöiän saavuttamiseksi.
Siksi Shell tarjoaa ​​laakeri- ja kiertovoiteluöljyjen valikoimaa, johon kuuluu tuotteita kestävistä ja luotettavista öljyistä täysin synteettisiin tuotteisiin, joita on täydennetty EP-suurpainelisäaineilla. Valikoimaan kuuluu myös erikoistuotteita, jotka on suunniteltu kestämään kuumia, märkiä ja pölyisiä käyttöympäristöjä ja joita voidaan käyttää suurta tarkkuutta vaativissa toiminnoissa.

Öljyn käyttöikä

Mitä pidempi öljyn käyttöikä on, sitä vähemmän nesteisiin liittyvää huoltoa tarvitaan. Tämä tarkoittaa, että laitteistosi toimivat pidempään keskeytyksettä. Shell Morlina laakeri- ja kiertovoiteluöljyjen valikoimasta löydät aina tarpeittesi mukaisen, käyttöiältään sopivan öljyn. Valikoimaan kuuluu täyssynteettinen Shell Morlina S4 B, joka tarjoaa Shellin valikoiman pisimmän öljyn käyttöiän ankarissa olosuhteissa sekä erikoistuotteita, jotka toimivat myös käyttöolosuhteissa joissa on vettä, pölyä tai likaa.

Järjestelmän tehokkuus

Tehokkaille järjestelmille on tunnusomaista kyky ylittää niille alunperin suunnitellut toimintaparametrit. Avain on johdonmukainen ja luotettava voitelu käyttöolosuhteista riippumatta. Jokainen sovellus tuo omat haasteensa. Shell Morlina -valikoima on suunniteltu tarjoamaan öljyjä, jotka voivat auttaa optimoimaan järjestelmän tehokkuutta.

Laakeri- ja kiertovoiteluöljyt, jotka on suunniteltu tuomaan tulosta

Shell Morlina -öljyt on suunniteltu ja kehitetty läheisessä
yhteistyössä asiakkaiden ja laitevalmistajien kanssa,
ja on testattu todellisissa käyttöolosuhteissa.
Johtavat laitevalmistajat ympäri maailmaa suosittelevat
niiden käyttöä, joten voit olla varma, että ne eivät petä.

Suunniteltu kestämään ja tuomaan tuloksia.
Samoin kuin laakeri- ja kiertovoiteluöljymme – Shell Morlina.
― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.