Skip to main content.

Shell Gadus

Rasva, joka pysyy oikeassa paikassa

Shell Gadus -rasvavalikoima on kehitetty tuomaan parasta lisäarvoa estämällä osien kulumista, rasvojen käyttöikä on pitkä ja ne tehostavat järjestelmien toimintaa. Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan rasvan täydellisestä Shell Gadus -tuotevalikoimasta.

Shellin kansainvälinen tutkimus- ja tuotekehitystiimi toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja laitevalmistajien kanssa luodakseen uusimpia kehittyneen teknologian rasvoja. Nämä rasvat ovat suunniteltu ylittämään tavanomaisten rasvojen suorituskyvyn yhdistämällä erilaisia ​​saenninteknologioita, jotka pitävät rasvat paikoillaan eri olosuhteissa, innovatiivisten öljyjen kanssa, jotka tarjoavat tehokkaan voitelun ja suojauksen.

Gadus-tuotteiden edut Suoja kulumista vastaan

Kaikenlainen kuluminen voi vähentää järjestelmän tehokkuutta ja lyhentää sen käyttöikää. Osien suojaaminen kulumiselta on olennaista, jotta investoinneista saadaan mahdollisimman suurta etua. Se pidentää laitteiden käyttöikää ja estää seisokeista johtuvia tuotantokatkoksia. Shell Gadus -valikoiman rasvat tuovat suojaa moniin käyttötarkoituksiin. Valikoimaan kuuluvat Shellin uusimmat äärimmäisen lämpötilan ”T”-sarjan polyureapohjaiset synteettiset rasvat, joiden avulla raskaasti kuormitettuja laakereita voidaan suojata äärimmäisissä lämpötiloissa ja epäpuhtaissa olosuhteissa.

Rasvan käyttöikä

Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Shell Gadus -rasvat on suunniteltu auttamaan laitteita säilymään toiminnassa keskeytyksettä. Kattavasta tuotevalikoimasta voit valita rasvan, jonka käyttöikä täyttää operatiiviset tarpeet. Asiakkaat, jotka hyödyntävät Shell Gadus -sarjan tarjoamia erittäin pitkäikäisiä synteettisiä teknologioita, voivat kaksinkertaistaa rasvan käyttöiän joissakin sovelluksissa. Toiset haluavat hyödyntää kustannustehokkaita, luotettavia, monikäyttöisiä Shell Gadus -rasvoja jokapäiväisissä käyttötarkoituksissa.

Järjestelmän tehokkuus

Jotta laitteistosi voisi toimia sille suunniteltujen vaatimusten mukaisesti, rasvauksen on suojattava ja voideltava siellä missä sitä tarvitaan. Shell Gadus -rasvat auttavat ylläpitämään ja jopa tehostamaan järjestelmien tehokkuutta. Shell Gadus -voitelurasvoista löytyy sopiva tuote luotettavasti toimivista vakiosovelluksista erikoistuneisiin, käytössä hiljaisiin korkean lämpötilan ja raskaan kuorman rasvoihin. Tuote, joka auttaa optimoimaan järjestelmän tehokkuutta ja alentaa toimintakustannuksia.

Gadus-animaatio

Katso Shell Gadus-video, josta voit saada innoitusta oikean rasvan valintaan.

Katso video
Shell Gadus
Suunniteltu tekemään enemmän.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.