Skip to main content.

Shell Diala

Muuntajaöljyt, jotka tarjoavat parempaa suojaa ja pidempää öljyn käyttöikää sekä varmistavat järjestelmien erinomaisen tehokkuuden

Shell Diala -valikoiman muuntajaöljyt suojaavat laitteita ja varmistaa tehokkaan toiminnan koko elinkaaren ajan.

Shell Diala -valikoima on laajentunut: Shellin Diala S4 ZX-I, uusi GTL-pohjainen tuote on suunniteltu uusimman sukupolven muuntajien suorituskyvyn optimointiin.

Shell Diala S4 ZX-I tarjoaa tehostetun suojan, pidempää öljyn käyttöikää ja enemmän tehokkuutta. Se vastaa nykyaikaisten muuntajien erityisvaatimuksiin kuten pienempiin kokoihin, lisääntyneisiin kuormiin, korkeampiin jännitteisiin ja pidempään käyttöikään.

Diala-tuotteiden edut

Laitteiden suoja

Muuntajan sydämessä on sähköneristyskykyistä öljyä. Shell Diala tarjoaa valikoiman sähköneristyskykyisiä öljyjä, mukaan lukien uusimmat inhibiittejä sisältävät, rikittömät öljyt, joka täyttävät kaikki nykyiset IEC- ja ASTM- standardien ehdot kuparikorroosiosta, ja jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suojan arvokkaalle omaisuudellesi. Shellillä on tarjolla myös erityisiä kaasua absorboivia eristysöljyjä, jotka soveltuvat käytettäväksi sähköistetyissä käyttökohteissa kuten korkeajännitteisissä tasavirtamuuntajissa.

Öljyn käyttöikä

Pitkä ja ennustettavissa oleva öljyn käyttöikä on ratkaisevan tärkeää muuntajien suorituskyvylle. Shell Diala -valikoimaan kuuluu inhibiittejä sisältäviä ja sisältämättömiä sähköneristyskykyisiä öljyjä, jotka antavat mahdollisuuden valita tarpeita parhaiten vastaavan tuotteen. Shellin uusimmat tuotteet täyttävät IEC 60296 -standardin korkeat hapettumiseen liittyvät vaatimukset ja ylittävät 500 tunnin hapetuskokeen rajat.

Järjestelmän tehokkuus

Sähköneristyskykyisten öljyjen on säilytettävä ominaisuutensa erilaisissa käyttölämpötiloissa auttaakseen muuntajaa täyttämään sen suunnittelussa asetetut vaatimukset. Kaikki Shell Diala -valikoiman sähköneristyskykyiset öljyt on suunniteltu tarjoamaan erinomaiset lämmönsiirron ja dielektriset ominaisuudet, myös alhaisimmissa käyttölämpötiloissa. Lisäksi Shell Diala -öljyt tarjoavat erinomaista kestävyyttä ikääntymisen vaikutuksia sekä lietteen ja epäpuhtauksien muodostumista vastaan.

Shell Diala -valikoiman muuntajaöljyt vastaavat tarpeisiisi

Shell Diala -valikoiman sähköneristyskykyiset öljyt on kehitetty
valmistajille ja voimayhtiöille, jotka tarvitsevat öljyjä,
jotka tuovat lisäarvoa toimintoihin tarjoamalla parempaa suojausta
laitteistoille, pidempää öljyn käyttöikää sekä tehokkuutta järjestelmiin.

Shell Diala. Suunniteltu kestämään.
― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.