Skip to main content.

Shell Corena

Shell Corena -kompressoriöljyvalikoimasta löytyy jokaiselle laitteistolle sopiva öljy, jolla laitteiston toiminta voidaan optimoida kulumissuojaa tehostamalla, öljyn käyttöikää pidentämällä ja järjestelmän tehokkuutta parantamalla.

Corena-tuotteiden edut

Kulumissuoja

Liika kuluminen voi vakavasti vaarantaa kompressorin käyttöikää ja tehokkuutta. Shell Corena -valikoimaan kuuluu tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu suojaamaan pyörivien kompressoreiden siipiä ja ruuveja kulumiselta sekä mäntäkompressoreiden öljyjä, jotka suojaavat erityisesti sylintereitä, männän renkaita ja venttiilejä. Mitkä tahansa tekniset tarpeesi ja toiminnalliset edellytyksesi ovatkin, Shellin öljyvalikoimasta löytyy tuote, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti laitteistostasi. Shell Corena -valikoimaan kuuluvat uusimmat synteettiset öljyt parantavat suojaa kulumiselta korkeassa lämpötilassa ja pitkillä käyttöajoilla.

Öljyn käyttöikä

Mitä pidempi öljyn käyttöikä on, sitä vähemmän nesteisiin liittyvää huoltoa tarvitaan. Tämä tarkoittaa, että laitteistosi toimivat pidempään keskeytyksettä. Shell Corena -valikoimasta löydät aina tarpeittesi mukaisen, käyttöiältään sopivan öljyn. Shell Corena -öljyistä löydät tarkoitukseensa sopivan tuotteen tavanomaiseen käyttöön tarkoitetuista standardiöljyistä kehittyneisiin synteettisiin öljyihin, jotka voivat kestää jopa kolme vuotta.

 

Järjestelmän tehokkuus

Kulumisesta johtuva kompressorin paineen aleneminen voi vähentää toiminnan tehokkuutta ja lisätä kustannuksia. Shell Corena -öljyt on suunniteltu edistämään järjestelmän tehokkuutta tukahduttamalla vaahtoamista, vapauttamalla ilmaa ja erottamalla nopeasti kondenssivettä. Öljyt on kehitetty myös suojaamaan  kulumiselta, mikä auttaa pitämään kompressorit toiminnassa siten kuin pitääkin.

Kompressoriöljyt kaikkiin tarpeisiin.

Shellin valikoimasta löytyy useisiin kompressoreihin ja käyttötarkoituksiin sopiva öljy.
Löydät varmasti tarkoituksiisi sopivan öljyn.

Shell Corena.
Laitteiden luotettavuuden parantamisesta huomisen infrastruktuuriin.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.