Skip to main content.

Markkinat ja toimintaympäristöt muuttuvat ja uudet moottorimallit lisäävät öljyille asetettavia vaatimuksia. Moottoriöljy, joka ei täytä nykypäivän kasvavia öljylle asetettavia vaatimuksia, voi johtaa huoltokulujen kasvamiseen, heikkoon luotettavuuteen ja tarpeettomiin huoliin.

Shell ymmärtää, että haluat vähentää kustannuksia ja saavuttaa mielenrauhan moottorin luotettavuuden suhteen. Siksi Shell on luonut Shell Arginan, joka vastaa testatusti eri tyyppisille öljyille asetettuihin vaatimuksiin huoltokulujen alentamisen ja moottorin luotettavuuden suhteen.

Luotettavuutta

Yli 20 vuoden tutkimus- ja kehitystyö on auttanut Shelliä ymmärtämään öljyille asetettavia vaatimuksia. Shell Argina -öljyt on suunniteltu vastaamaan erilaisia vaatimuksia, vähentämään seisokkeja, pitämään moottorin puhtaampana ja tarjoamaan pidempää öljyn ja osien käyttöikää, mikä parantaa moottorin luotettavuutta. Tämä tuo parempaa luotettavuutta ja auttaa maksimoimaan kaupallista suorituskykyä.

Parempi moottorin yleinen puhtaus

Vähemmän kerrostumia kampikammiossa ja venttiilikannessa, mikä auttaa pidentämään suodattimien käyttöikää ja vähentämään puhdistukseen tarvittavaa ylläpitoa.
Puhdas kampikammio osoittaa myös, että vähemmän näkyvät moottorin osat ovat hyvässä kunnossa. Kenttäkokeet ovat osoittaneet parantunutta yleistä
moottorin puhtautta käytettäessä Shell Argina -öljyjä, kiitos suuremman vastustuskyvyn öljyn kuormituksia vastaan, mikä johtaa vähäisempiin kerrostumiin.

Parempi männän puhtaus

Kenttäkokeissa Shell Argina -öljyt ovat osoittaneet näkyviä parannuksia männänrengasalueen puhtaudessa, mikä voi auttaa estämään
renkaan tarttumista, ohipuhallusta ja sylinteriputken vaurioitumista. Myös männän alapuolen kerrostumat olivat huomattavasti vähäisempiä. Pitämällä männän laen alapuoli puhtaana edesautetaan jäähdytystä, mikä pidentää männän käyttöikää.

Enemmän tehoa puhdistamiseen ja suojaamiseen

Puhtaat moottorit ovat tehokkaita moottoreita. Niiden paremman vastustuskyvyn polttoöljykontaminaatiolle ja fyysiselle paksuuntumiselle ansiosta Shell Argina -öljyt muodostavat vähemmän kerrostumia raskasta polttoöljyä käyttävien moottoreiden lämpökuormituksissa.

ALHAISEMMAT KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Shell Argina -öljyt ovat vastanneet öljyille asetettaviin vaatimuksiin jo vuosikymmenien ajan. Uusimman sukupolven öljyissä on parannettu merkittävästi kykyä estää kerrostumien muodostumista alhaisissa ja korkeissa lämpötiloissa, emäsluvun (BN) pysyvyyttä ja vastustuskykyä viskositeetin nousulle.

Valitse Shell Argina kun haluat mielenrauhaa.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.