Skip to main content.

Shell Alexia

Muuttuvassa maailmassa voit luottaa Shell Alexiaan

Shell Alexia -sylinteriöljyt on suunniteltu vastaamaan kaikkiin haastaviin tarpeisiisi. Nämä öljyt on altistettu tiukalle tieteelliselle tutkimukselle öljyn kuormituksista ja suorituskyvystä moottoreissa.

Alexian hyödyt

Shell Alexia S5- ja Shell Alexia S6- sylinteriöljyissä hyödynnetään kehittynyttä Triple-Action -teknologiaa, joka auttaa suojaamaan uusimpia ja muokattuja erittäin suorituskykyisiä moottoreita kylmäkorroosiolta.

Kehitetty alentamaan kustannuksia

Shell Alexia S5- ja Shell Alexia S6- sylinteriöljyt on kehitetty vähentämään uusien ja muokattujen moottoreiden ylläpitokustannuksia.

Uudet, erittäin pitkäiskuiset moottorit ja vanhemmat muunnetut turboahdetut moottorit voivat kärsiä liiallisesta happokuormituksesta ja vakavista syöpymiskulumista etenkin slow-steaming -käytössä. Tämä puolestaan ​​voi johtaa suuriin ylläpitokustannuksiin.

Shell Alexia S5 (BN 80)- ja Shell Alexia S6 (BN 100)- sylinteriöljyissä hyödynnetään kehittynyttä Triple-Action-teknologiaa, joka auttaa suojaamaan hapettumiselta paremmin kuin öljyjen emäsluku (BN) edellyttäisi.

Shell Alexia S4 on suunniteltu parantamaan suorituskykyä erilaisissa käyttöolosuhteissa, ei-kriittisissä moottoreissa ja polttoaineen rikkipitoisuuksissa. Sitä on käytetty yli 18 miljoonaa tuntia, se yksinkertaistaa operointia ja mahdollistaa asiakkaille sylinteriöljyn syöttömäärän vähentämisen ja pidentää sylintereiden huoltovälejä.

MUUTTUVASSA MAAILMASSA VOIT LUOTTAA SHELL ALEXIAAN

Triple-Action -teknologia auttaa suojaamaan uusimpia ja muokattuja moottoreita.

Shell Alexia - öljyyn voit luottaa moottorista, polttoainetyypistä ja käyttöolosuhteista riippumatta.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.