Skip to main content.

Shell Advance

Moottoripyöräöljyt, jotka pitävät ajoneuvot tien päällä pidempään

Shell Advance -sarja on kehitetty ja hienosäädetty, jotta moottoripyöräilijät voivat helposti valita voiteluaineen, joka vastaa moottoripyörää ja ajotyyliä. Jokainen tuote on suunniteltu tietynlaista moottoripyörää varten ja näin motoristien on helppo löytää öljyä, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan.

Advance-tuotteiden edut

Shell Advance -tuotteet tarjoavat suojaa viidellä keskeisellä alueella: käynnistettäessä, hapettumista vastaan, männänkerrostumia vastaan, lietettä vastaan sekä venttiilikoneiston ja vaihteiston suoja.

Suorituskyky alhaisessa lämpötilassa

Moottorin kuluminen alkaa heti, kun moottori käynnistetään, joten voiteluaineen alhaisen lämpötilan viskositeettiominaisuudet ovat tärkeitä moottorin suojaamiseksi ja tasaisen käynnin varmistamiseksi. Testit ovat osoittaneet, että Shell Advance -öljyt auttavat säilyttämään oikean viskositeetin ja suojaavat moottoria heti käynnistämisestä lähtien. 

Vähemmän lisäämistä

Moottoripyörien öljyt heikkenevät ajan myötä. Shell Advancen erinomaiset hapettumisenesto-ominaisuudet auttavat säilyttämään suorituskyvyn ja suojaamaan moottoria pidempään. Shell Advance -moottoripyöräöljyt sisältävät erityisiä antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan öljyn hajoamista ja ylläpitämään sen viskositeetin.

Moottorin puhtaus

Männänrenkaan tarttuminen, käynnistymiseen liittyvät ongelmat tai moottorin kiinnileikkautuminen ovat mahdollisia, ellei mäntiä pidetä puhtaina. Shell Advance -öljyjen lisäaineet auttavat männänrenkaita liikkumaan vapaasti, puhdistavat moottoria, neutralisoivat polttoaineen palamisesta syntyviä syövyttäviä happoja ja ylläpitävät öljyn viskositeettia korkeissa lämpötiloissa ilman ei-toivottuja kerrostumia.

Nauti ajosta Shell Advancen avulla
Jokainen Shell Advance -tuote on suunniteltu suojaamaan moottoria sekä auttamaan pitämään moottoripyörän sujuvassa toiminnassa ja vastaamaan moitteettomasti.― Shell -voiteluaineet

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.