Skip to main content.

AeroShell

Korkealla muiden laadukkaiden lentoliikenteen voiteluaineiden yläpuolella.

 AeroShell on kattava ja testattu valikoima turbiini- ja mäntämoottoriöljyjä, rasvoja ja hydraulinesteitä, jotka on suunniteltu erityisesti ilmailua varten. Uraauurtavista mäntämoottoreista uusimpiin korkean suorituskyvyn kaasuturbiinimoottoreihin, Shell Aviationilla on aina ollut innovatiivinen ratkaisu.

AeroShell-tuoteperhe

Mäntämoottoriöljyt

Useimmat lentäjät haluavat minimoida kohtuuttomat huoltokustannukset. AeroShellin testattu suojaus auttaa juuri siinä. AeroShell voi lisäksi auttaa myös vähentämään käyttökustannuksia. Testeissä on osoitettu, että AeroShell Oil W 15W-50 vähentää polttoainekustannuksia yksiasteöljyihin verrattuna. Moniasteöljy myös poistaa tarpeen vaihtaa öljy vuodenaikojen mukaan. Mikä tärkeintä, AeroShell lisää moottorin tehokkuutta ja pitää lentokoneet ilmassa pidempään. Sillä on suuri arvo.

Turbiiniöljyt

Yhteistyömme turbiinimoottoreiden valmistajien on johtanut täydelliseen turbiiniöljyjen valikoimaan mineraaliöljyistä uusimpiin täyssynteettisiin esteriöljyihin. AeroShell -turbiiniöljyt (ASTO) ovat osoittaneet joustavuutensa nykyisissä vaikeissa turbiinimoottoreiden käyttöympäristöissä niin ulkona kuin sisälläkin.

Turbiiniöljyä käytetään voitelemaan moottorin tärkeimpiä akseleita, lisälaitteita, vaihteistoja, integroituja generaattoreita jne. Toinen olennainen tarkoitus on toimia sisäisenä jäähdytysaineena moottorille. Näitä moottorin keskellä sijaitsevia akseleita ja laakereita ympäröivän kaasun lämpötila voi olla yli 1 000 °C, joten jäähdyttämisen ei ole muita keinoja kuin käyttää öljyä lämmönsiirtonesteenä.

AeroShell-rasvat

AeroShell-valikoiman rasvat kuuluvat alan luotetuimpiin ja eniten käytettyihin rasvoihin. AeroShell-rasvat vastaavat tarpeisiisi, olipa kyse suuren kuormituksen erikoisrasvoista, äärimmäisen lämpötilan kestosta ja korroosionesto-ominaisuuksiltaan hyvistä tai monikäyttörasvoista. Monikäyttörasvat tarjoavat laajan valikoiman suorituskykyspesifikaatioita huoltotoimenpiteiden yksinkertaistamiseksi pienentäen varastoja ja vähentäen virheellisen käytön riskiä.

AeroShell-nesteet

Shell tarjoaa laajan valikoiman hydraulinesteitä ilma-alusten hydraulisten järjestelmien suojaamiseen, mukaan lukien laadukkaat säilytys-, kalibrointi-, jäänpoisto- ja jäähdytysnesteet sekä voitelu- ja vaihteistoöljyt.

AeroShell -tuotteisiin kuuluu laaja valikoima turbiini- ja mäntämoottoriöljyjä, rasvoja ja hydraulinesteitä, jotka on suunniteltu erityisesti ilmailua varten.

Elämää lentäen!

Navigoi tuotteisiimme AeroShell e-kirjan avulla. Se sisältää koko joukon teknisiä tietoja ja ohjeita tuotteiden käyttöön helppokäyttöisessä ja mukavassa muodossa.

KATSO E-KIRJAA

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.