Skip to main content.

Shell käyttää johtavaa teknologiaansa tarjotakseen innovatiivisia öljyjä ja rasvoja, jotka vastaavat asiakkaiden haasteisiin. Laaja valikoima sisältää huippulaatuisia synteettisiä voiteluaineita, jotka tarjoavat erinomaisen suojan, pitkän voiteluaineen käyttöiän ja tehokkuutta järjestelmiin.
Jokainen tuoteperhe on suunniteltu tekemään parhaiden öljyjen ja rasvojen valinnan asiakkaillemme helpoksi.

Shell Helix -valikoimaan kuuluu moottoriöljyjä, jotka on erityisesti suunniteltu erilaisiin diesel- ja bensiinikäyttöisiin ajoneuvoihin.

Shell Helix

Shell Gadus -rasvat ovat korkean teknologian rasvoja, jotka on suunniteltu tuomaan optimaalista suorituskykyä teollisuuden laakereiden voitelujärjestelmiin.

Shell Gadus

Shell Rimula on maailman johtavia tuotemerkkejä raskaan kaluston dieselmoottoriöljyjen alalla. Se on neljän suosituimman brändin joukossa monilla markkinoilla, joilla Shell toimii.

Shell Rimula

Shell Tellus -hydrauliöljyvalikoimasta löytyy ​​vaihtoehtoja uusimmat synteettiset, tuhkautumatonta teknologiaa hyödyntävät tuotteet mukaan luettuina. Ne auttavat pidentämään pumpun käyttöikää vaikeimmissakin olosuhteissa.

Shell Tellus

Shell Advance -öljyn ainutlaatuinen suorituskykypaketti on omistettu moottoripyörille ja moottoripyöräilijöille perustana vuosikausien tietotaito ja asiantuntemus voiteluaineista.

Shell Advance

Shell Omala -valikoiman teollisuusvaihteistoöljyt tuovat suojaa moniin käyttötarkoituksiin: lieriöhammaspyörästöjen erittäin korkeapaineisista vierivistä kosketuskohdista kierukkavaihteiden liukuviin kosketuksiin.

Shell Omala

Kompressoreita käytetään yleisesti useimmilla toimialoilla. Niitä käytetään puristamaan ilmaa, prosessikaasuja ja jäähdytettyjä kaasuja. Shell Corena on korkealuokkainen ilmakompressoriöljy, jota käytetään moniin käyttötarkoituksiin kaikilla toimialoilla.

Shell Corena

Shell Mysella -kaasumoottoriöljyt on suunniteltu minimoimaan kerrostumien muodostumista ja auttamaan pitämään moottorin puhtaana.

Shell Mysella

Shell Spirax -öljyt on suunniteltu pitämään voimansiirtojärjestelmien osat suojattuina ja auttamaan niitä toimimaan tehokkaasti.

Shell Spirax

Shell Turbo -valikoiman ​​turbiiniöljyt on kehitetty erityisesti turbiinien täyden potentiaalin hyödyntämistä varten. Ne tarjoavat nopeaa ilmanerottumista ja erinomaisia suodatettavuusominaisuuksia.

Shell Turbo

Shell Alexia on suunniteltu auttamaan merenkulkualan toimijoita vähentämään operatiivista monimutkaisuutta ja kustannuksia, joita meriteollisuuden lainsäädäntö aiheuttaa.

Shell Alexia

Tarvitsetpa sitten erikoisrasvaa helikopteria varten, innovatiivista lentokoneöljyä uusimpiin kuumina toimiviin kaasuturbiinimoottoreihin tai tuotteita, jotka on suunniteltu ultrakevyitä urheilulentokoneita varten, AeroShell-valikoimasta löytyy sopiva tuote.

Aeroshell

Shell Diala -valikoiman muuntajaöljyt suojaavat laitteita ja varmistavat tehokkaan toiminnan koko elinkaaren ajan.

Shell Diala

Shell Morlina -valikoiman laakeri- ja kiertojärjestelmien öljyt on kehitetty vastaamaan koneiden käyttäjien vaatimuksia öljylle, joka tuo lisäarvoa toimintoihin tarjoamalla parempaa kulumissuojaa, pidempää öljyn käyttöikää sekä tehokkuutta järjestelmiin.

Shell Morlina

Öljyn käyttöiän optimoiminen on keskeistä Shellin kehittäessä uusia moottoriöljyjä.
Shell Argina -valikoimassa on laaja valikoima eri emäslukujen tuotteita. Oikean öljyn valinta
ja öljyn kunnonvalvonta voi auttaa optimoimaan operaattorin elinkaarikustannukset.

Shell Argina

Houghton on yksi maailman suurimmista ja erikoistuneista toimittajista teollisuuden metallintyöstönesteissä. Kehittyneen voiteluaineteknologian ja yli sadan vuoden valmistustekniikan kokemuksen ansiosta Houghton on maailman ykkönen teollisuusnesteiden alalla.

Houghton

Shell EcoPack

Aikaisempaa helpompi tapa varastoida ja annostella oikea määrä öljyä.
Shell EcoPack on ainutlaatuinen tapa varastoida esimerkiksi erityyppisiä Shell Helix –moottoriöljyjä 20 litran EcoPack-pakkauksissa

Shell Ecopack

Suojaa ja vähentää kulumista uudella ja helpolla tavalla.
Univar Lubesnake on vetopöytärasva, joka on pakattu tavalliseen biohajoavaan makkarakuoreen.

Univar Lubesnake

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.