Skip to main content.

Energiantuotanto

Toimialan voiteluaineet

Huonot voiteluaineet ja voitelukäytännöt voivat merkitä laitteiden seisokkeja.  Haluatko pienentää tuotantolinjan ylläpitokustannuksia uusinta teknologiaa hyödyntävillä pitkäikäisillä öljyillä ja rasvoilla tai parantaa ajoneuvojen tai laitteiston tehokkuutta innovatiivisilla voiteluaineilla? Meillä on laaja valikoima voiteluaineita, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Tämä valikoima sisältää uusimman teknologian synteettisiä huippusuorituskykyisiä Shell-tuotteita.

Energiantuotannon voiteluaineet

Kaasumoottoriöljyt

Shell Mysella -kaasumoottoriöljyvalikoimasta löytyy jokaiselle laitteistolle sopiva öljy, jolla laitteiston toiminta voidaan optimoida kulumissuojaa tehostamalla, öljyn käyttöikää pidentämällä ja järjestelmän tehokkuutta parantamalla. Shell on suunnitellut kaasumoottoreiden haasteisiin vastaavan valikoiman, josta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Lue lisää

Turbiiniöljyt

Tutustu valikoimaan ​​turbiiniöljyjä, jotka on kehitetty erityisesti turbiinien täyden potentiaalin hyödyntämistä varten.

Lue lisää

Muuntajaöljyt

Pitkä ja ennustettavissa oleva öljyn käyttöikä on ratkaisevan tärkeää muuntajien suorituskyvylle. Shellin valikoimasta voit valita useista suorituskykyprofiileista tuotteita, jotka on suunniteltu suojaamaan monenlaista varallisuutta.

Lue lisää

Teollisuusvaihteistoöljyt

Tutustu Shellin valikoimaan teollisuusvaihteistoöljyjä, jotka pidentävät laitteiston käyttöikää, estävät rikkoontumisia ja lisäävät tehokkuutta.

Lue lisää

Rasvat

Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan rasvan täydellisestä Shell Gadus -tuotevalikoimasta.

Lue lisää

Hydrauliöljyt

Uusinta synteettistä, tuhkautumatonta teknologiaa hyödyntävät Shell-hydraulinesteet voivat auttaa ylläpitämään tai jopa tehostamaan hydraulisia järjestelmiä.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.