Skip to main content.

Tuotantoteollisuus

Toimialan voiteluaineet

Pienikin katkos tuotantolinjalla voi lopettaa koko toiminnan. Kilpailukyky maailmanmarkkinoilla edellyttää aikataulujen noudattamista sekä jatkuvaa pyrkimystä kasvattaa tuotantoa, vähentää seisokkeja ja säilyttää tuotteiden laatu.

Shellillä on laaja valikoima voiteluaineita mukaan lukien uusinta teknologiaa hyödyntävät synteettiset öljyt ja rasvat. Shellin voiteluaineet auttavat sinua tekemään tulosta.

 

Teollisuusvoiteluaineet

Teollisuusvaihteistoöljyt

Tutustu Shellin valikoimaan teollisuusvaihteistoöljyjä, jotka pidentävät laitteiston käyttöikää, estävät rikkoontumisia ja lisäävät tehokkuutta.

Lue lisää

Kompressoriöljyt

Mikä tahansa tekniset tarpeesi ja toiminnalliset edellytyksesi ovatkin, Shellin kompressoriöljyvalikoimasta löytyy tuote, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti laitteistostasi.

Lue lisää

Rasvat

Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan rasvan täydellisestä Shell Gadus -tuotevalikoimasta.

Lue lisää

Hydrauliöljyt

Uusinta synteettistä, tuhkautumatonta teknologiaa hyödyntävät Shell-hydrauliöljyt voivat auttaa ylläpitämään tai jopa tehostamaan hydraulisia järjestelmiä.

Lue lisää

Johdeöljyt

Voit vähentää ylläpitokustannuksia ja menetettyä tuotantoaikaa valitsemalla Shellin valikoimasta laadukkaampaa johdeöljyä. 

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.