Skip to main content.

Rakennusteollisuus

Toimialan voiteluaineet

Laiteviat voivat sekoittaa hankkeiden aikataulut ja vaikuttaa vakavasti yrityksesi tuottavuuteen.

Shell ymmärtää, että rakennusalalla ollaan jatkuvasti kiinni aikarajoissa ja yritysten on pyrittävä alentamaan kustannuksiaan. Tarvitsetpa sitten luotettavia voiteluainetoimituksia kaukaisiin kohteisiin tai lisälaitteistoa käyttöön, meillä on laaja valikoima voiteluaineita ja palveluja, joilla on merkitystä koko liiketoiminnallesi.
 

Rakennusalan voiteluaineet

Raskaan kaluston dieselmoottoriöljyt

Laadukas öljy auttaa suojaamaan laitteita ja maksimoimaan arvon. Meillä on monenlaisia ​​suojaavia tuotteita.

Lue lisää

Vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt

Shellin öljytuotteet suojaavat vaihteistoja ja vetopyörästöjä kulumiselta ja vähentävät ylläpitokustannuksia. Ne pidentävät ajoneuvojen käyttöikää ja maksimoivat sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Lue lisää

Rasvat

Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan rasvan täydellisestä Shell Gadus -tuotevalikoimasta.

Lue lisää

Hydrauliöljyt

Uusinta synteettistä, tuhkautumatonta teknologiaa hyödyntävät Shell-hydrauliöljyt voivat auttaa ylläpitämään tai jopa tehostamaan hydraulisia järjestelmiä.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.