Skip to main content.

Maatalous

Toimialan voiteluaineet

Voiteluaineiden monipuolisen tarjontamme ansiosta meillä on sopivat tuotteet luotettavan toiminnan varmistamiseksi etenkin kiireellisinä kylvö- ja sadonkorjuuaikoina.

Voiteluaineemme pidentävät laitteiden käyttöikää, vähentävät ylläpitokustannuksia ja päästöjä sekä varmistavat, että laitteisto on tarvittaessa käytettävissä. Tarjoamme innovatiivisia tuotteita raskaan kaluston dieselmoottoriöljyistä vetopyörästöjen erikoisvoiteluaineisiin sekä tukipalveluja ja kansainvälistä osaamista.

Maatalouden voiteluaineet

Raskaan kaluston dieselmoottoriöljyt

Laadukas öljy auttaa suojaamaan laitteita ja maksimoimaan arvon. Meillä on monenlaisia ​​suojaavia tuotteita.

Lue lisää

Vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt

Shellin öljytuotteet suojaavat vaihteistoja ja vetopyörästöjä kulumiselta ja vähentävät ylläpitokustannuksia. Ne pidentävät ajoneuvojen käyttöikää ja maksimoivat sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Lue lisää

Rasvat

Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan rasvan täydellisestä Shell Gadus -tuotevalikoimasta.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.