Skip to main content.

Kaivostoiminta

Toimialan voiteluaineet

Sopivatko käyttämäsi voiteluaineet ankariin käyttöolosuhteisiin? Shell ymmärtää, että koneiden käytettävyyden maksimointi ja tuotannon ja ylläpidon kustannusten vähentäminen ankarissa olosuhteissa ja syrjäisillä seuduilla voi olla vaikeaa.

Meillä on pitkä kokemus kaivosalalta ja laaja valikoima tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa toimintaasi.

Kaivosalan voiteluaineet

Raskaan kaluston dieselmoottoriöljyt

Laadukas öljy auttaa suojaamaan laitteita ja maksimoimaan arvon. Meillä on monenlaisia ​​suojaavia tuotteita.

Lue lisää

Teollisuusvaihteistoöljyt

Tutustu Shellin valikoimaan teollisuusvaihteistoöljyjä, jotka pidentävät laitteiston käyttöikää, estävät rikkoontumisia ja lisäävät tehokkuutta.

Lue lisää

Vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt

Shellin öljytuotteet suojaavat vaihteistoja ja vetopyörästöjä kulumiselta ja vähentävät ylläpitokustannuksia. Ne pidentävät ajoneuvojen käyttöikää ja maksimoivat sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Lue lisää

Rasvat

Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan rasvan täydellisestä Shell Gadus -tuotevalikoimasta.

Lue lisää

Hydrauliöljyt

Uusinta synteettistä, tuhkautumatonta teknologiaa hyödyntävät Shell-hydraulinesteet voivat auttaa ylläpitämään tai jopa tehostamaan hydraulisia järjestelmiä.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.