Skip to main content.

Autokorjaamot

Toimialan voiteluaineet

Ymmärrämme, että liiketoiminta on monimutkaista ja menestys syntyy marginaalien maksimoinnista, ja asiakkaita on houkuteltava ja saatava pysymään asiakkaina varmistamalla erinomainen asiakastyytyväisyys. Taattu markkinointikokemuksemme, maailmanluokan brändi ja johtavaa teknologista innovointia hyödyntävä tuotevalikoima auttavat kasvattamaan liiketoimintaa.

 

Autovoiteluaineet

Raskaan kaluston dieselmoottoriöljyt

Raskaan kaluston Shell Rimula -dieselmoottoriöljyt suojaavat moottoria ja auttavat pienentämään ylläpitokustannuksia.

Lue lisää

Henkilöautojen moottoriöljyt

Oikea öljy auttaa parantamaan suorituskykyä ja vähentämään kustannuksia. Laaja tuotevalikoimamme on suunniteltu ja sitä on testattu laajasti, jotta se toisi lisäarvoa liiketoiminnallesi. Löydä tarpeisiisi sopiva voiteluaine.

Lue lisää

Rasvat

Mitä pidempään rasva on käyttökelpoista, sitä pidempään osat kestävät ja voitelun ylläpitoon käytettävä aika vähenee. Voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan rasvan täydellisestä Shell Gadus -tuotevalikoimasta.

Lue lisää

Vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt

Shellin öljytuotteet suojaavat vaihteistoja ja vetopyörästöjä kulumiselta ja vähentävät ylläpitokustannuksia. Ne pidentävät ajoneuvojen käyttöikää ja maksimoivat sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.