Skip to main content.

Osaamme tukea sinua voiteluaineasioissa

Univar on vastannut vuodesta 2010 lähtien Shell-voiteluaineiden jakelusta Pohjoismaissa -NorjassaRuotsissaTanskassa ja Suomessa. Univar tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita kaikissa segmenteissä teollisuudesta, kuluttajiin sekä merenkulun, ilmailun, maatalouden ja kuljetusalan tuotteita. Shellin ja Univarin kumppanuuden myötä asiakkaat saavat parhaan mahdollisen teknisen tuen voiteluaineiden myyntiin ja markkinointiin muiden tuotteidensa lisäksi.

Olemme paikallinen jakelijasi, jolla on maailmanlaajuinen verkosto

Toimitamme markkinoiden parhaita saatavilla olevia tuotteita – mutta sekään ei riitä meille. Paikallisena jakelijana haluamme myös ylläpitää läheisiä suhteita asiakkaisiimme, jotta voimme täysin ymmärtää heidän tilanteensa ja liiketoimintaansa. Vain näin voimme tukea asiakkaitamme voiteluaineiden tuomissa haasteissa ja varmistamaan oikean voiteluaineen käytön. Tästä me erotumme muista. Haluamme edesauttaa yrityksesi tehokkuutta sekä energian ja kustannusten säästämistä.

Maailmanlaajuinen ulottuvuutemme perustuu pitkäaikaiseen kumppanuuteemme Shell Lubricants'in kanssa, joka on jo yli 11 vuoden ajan ollut maailman suurin voiteluaineiden toimittaja. Tämän yhteistyön ansiosta käytettävissämme on Shellin maailmanluokan tutkimus ja tuotekehitys, tekninen osaaminen ja laadukkaat voiteluaineet. Tämä tuo lisäarvoa sinulle asiakkaanamme.

Haluatko lisätietoja

Jos olet kiinnostunut palveluistamme tai tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä tästä.

Ota yhteyttä tästä

Olemme paikallinen jakelijasi, jolla on maailmanlaajuinen verkosto

Tiedämme, että useimmat yritykset voivat säästää rahaa käyttämällä voiteluaineita oikealla tavalla. Käyttämällä korkean teknologian synteettisiä voiteluaineita voit sekä vähentää energiankulutusta, että pidentää öljyjen ja laitteistosi käyttöikää. Tarjoamme täyden valikoiman tuotteita teollisuusyrityksille sekä kuljetuskalustollesi optimoidun tuotevalikoiman. Huipputeknisten voiteluaineiden käytön hyötyjä aliarvioidaan usein. Ne pidentävät voiteluvälejä, mikä auttaa siirtymään päivittäisestä ylläpidosta suunniteltuun ylläpitoon ja käyttämään vapautuvia resursseja yrityksen muihin toimintoihin.

Pidemmät öljynvaihtovälit ovat kuitenkin vain yksi eduista. Muita etuja ovat jäteöljyn väheneminen sekä vähäisempi kuluminen ja alhaisempi energiankulutus moottoreissa, joissa käytetään huipputeknisiä voiteluaineita. Tarvitset pienempiä määriä voiteluaineita, mikä säästää useassa vaiheessa: tarvitaan vähemmän varastointitilaa, vähemmän hallinnollista työtä ja tuotantokatkokset vähenevät. Koneiden osat kestävät pidempään ja niiden huoltotarve vähenee.

Shell on maailman johtava voiteluainetoimittaja, joka tuottaa markkinoiden johtavia voiteluaineita kuluttajille yli 100 maassa. Shell Lubricants tuo maailmanluokan teknologisia oivalluksia tuotteisiinsa ja tarjoaa ajoneuvoillesi parhaat tuotteet.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.