Skip to main content.

Tämä uutinen antaa joustavuutta korjaamoilleJune 20, 2018

Ecopack

Univar tuo tänään Shell EcoPackin pohjoismaisille markkinoille. Se on järjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu vapauttamaan sekä tilaa että pääomaa monimerkkikorjaamoissa.

Nykyaikaiset autot asettavat yhä tiukempia vaatimuksia käytettäville öljyille. Tämä voi aiheuttaa vaikeuksia korjaamoille, jotka työskentelevät monien autonvalmistajien tuotemerkkien parissa. Jotta sinulla olisi öljyä aina saatavilla monille merkeille, se yleensä tarkoittaa monia suuria öljytynnyreitä. Tämä vie sekä fyysistä tilaa että sitoo paljon pääomaa korjaamoissa.

Shellin uuden EcoPack-ratkaisun ansiosta saat kuitenkin samanlaisia etuja paljon pienemmässä koossa, mikä tekee järjestelmästä sekä taloudellisesti että tilankäytöltään joustavamman.

– Shell on erityisesti kehittänyt EcoPackin monimerkkikorjaamoille. Tässä on tilaa viidelle eri 20 litran kannulle, jotka kattavat suurimman osan markkinoiden tarpeista pienellä pinta-alan tarpeella, kertoo Univarin liiketoiminnan kehityspäällikkö Thomas Lausen.

Järjestelmä on jo testattu joidenkin Tanskassa toimivien pilottiasiakkaiden kanssa ja maaliskuun alussa Shell EcoPack on asiakkaidemme saatavilla myös Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

EcoPack-ratkaisu on myös yksinkertainen ja nopea käyttää. Toimitukseen sisältyvien kannujen tilavuus on viisi litraa ja käytännöllinen nokka minimoi roiskeet. Kannut täyttyvät vain 43 sekunnissa, joten työ on aina tehokasta.

Julkistuksen yhteydessä nämä öljyt ovat saatavana EcoPack-pakkauksessa:

  • Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30
  • Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30
  • Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30
  • Shell Helix Ultra Professional AP-L 0W-30
  • Shell Helix Ultra Professional AP-L 5W-30
  • Shell Helix Ultra Professional AR-L 5W-30
  • Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30
  • Shell Helix HX8 ECT C3 5W-30

 

Kaj Christensen Automobiler A / S, Bosch Car Service -liike:

Emme ainoastaan Subaru-jälleenmyyjänä, vaan nyt myös Bosch Car Service -liikkeenä, voimme palvella kaikkia automerkkejä. Tässä yhteydessä meillä on ollut mahdollisuus testata Shellin EcoPackia ja olemme erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Asentajien palaute on, että se on yksinkertainen ja tehokas käyttää ja se on jopa näyttävä ratkaisu, joka koristaa korjaamoa.

EcoPackin avulla meillä on kaikki tarvittavat öljyt käytössämme edullisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Nyt meillä ei ole suuria tynnyreitä. Sen sijaan voimme huolehtia siitä, että tilaamme 20 litran kannuja niille automerkeille, jotka tarvitsevat erikoistuneempia öljyjä. Näin säästämme aikaa ja rahaa, mikä hyödyttää myös asiakkaitamme.

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.