Skip to main content.

Shell Tonna

Erinomaiset kitkaominaisuudet kulumisen vähentämiseksi

Shell Tonna

Shell Tonna -valikoima on erityisesti suunniteltu työkoneiden johteiden, pöytien ja syöttömekanismien voiteluun. Sen kiinnitarttuvuus yhdessä nykivää liikettä ehkäisevien ominaisuuksien kanssa tarkoittaa huippuluokan kitkaominaisuuksia johteilla. Siihen voi luottaa, kun vaatimuksena on tarkka työstö ja laitteiston luotettava suojaus.

Tonna-tuotteiden hyödyt

Jokainen osa konettasi tai prosessiasi on huolellisesti suunniteltu, ja valitun voiteluaineen tuleekin huolehtia niin laitteiston suojauksesta, kuin sen tehokkaasta toiminnastakin. Shell Tonna -valikoiman johdeöljyt on kehitetty vastaamaan koneiden käyttäjien vaatimuksia öljylle, joka tuo lisäarvoa toimintoihin

  • suojaamalla kulumista ja korroosiota vastaan
  • öljyn pitkä käyttöikä
  • järjestelmän tehokkuus

Shell Tonna S2 M -öljy on erityisesti suunniteltu työkoneiden johteiden, pöytien ja syöttömekanismien voiteluun. Siinä on pitkälle jalostettuja mineraaliöljyjä ja kiinnitarttuvuutta parantavia ja nykivää liikettä ehkäiseviä ominaisuuksia. Se on myös luotettava kohteissa, jotka altistuvat liukeneville lastuamisnesteille, koska se erottaa täydellisesti ja välittömästi, pidentää jäähdytysnesteen ikää ja parantaa leikkausjälkeä.

Shell Tonna S3 M -öljy on erityisesti suunniteltu työkoneiden johteiden, pöytien ja syöttömekanismien voiteluun. Sen kiinnitarttuvuus yhdessä nykivää liikettä ehkäisevien ominaisuuksien kanssa ehkäisee erittäin hyvin kulumista. Siihen voi luottaa, kun vaatimuksena on tarkka työstö ja laitteiston luotettava suojaus. Siinä on pitkälle jalostettuja mineraaliöljyjä ja kiinnitarttuvuutta parantavia ja nykivää liikettä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Ensiluokkainen työstökoneiden johdeöljy

Shell tarjoaa täyden, kaikkiin tarpeisiisi vastaavan öljy- ja rasvavalikoiman, joka kattaa myös synteettiset ja korkean suorituskyvyn tuotteet sekä lisäpalvelut.

icon-produktkatalog

Shell LubeMatch

Löydä oikea öljy laitteistollesi.

Löydä oikea öljy

icon-produktkatalog

Tuotevalikoimamme

Tutustu nykyiseen tuotevalikoimaamme.

Tuoteluettelo

icon-produktkatalog

Dokumentaatio

Tuotetiedot ja käyttöturvallisuustiedotteet.

Dokumentaatio

icon-produktkatalog

Haetko edelleen?

Etkö löytänyt hakemaasi?

Soita meille

Shell Tonna. Työstökoneiden johdeöljyt.

Säilyttääksesi kilpailukykysi maailmanlaajuisilla markkinoilla
sinun on saatava laitteistostasi täysi hyöty. Katso, miten
voiteluaineemme auttavat hydrauliikka- ja vaihdejärjestelmiä,
sähkömoottoreita, laakereita ja työstökoneita
tuottamaan lisäarvoa liiketoimintasi hyväksi.― Shell Lubricants

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.