Skip to main content.

Hyundai valitsee ShellinMay 31, 2018

Hyundai ja Shell ovat tehneet yhteistyötä maailmanlaajuisesti useiden vuosien ajan ja Skandinaviassa yhteistyö on erityisen lähellä Shellin voiteluaineiden jälleenmyyjä Univaria, samoin kuin norjalaista Andreas Mikkelseniä, joka on juuri tullut Hyundain kuljettajiksi rallin MM-sarjaan.

– Yhteistyömme Huyndain kanssa alkoi 2015 ja se on toiminut erittäin hyvin. Meillä on muun muassa, oma maailmanlaajuisesti käytössä oleva Hyundai-tuotemerkin Shell Helix -öljy, sanoo Tanskan Univarin tuotepäällikkö Thomas Lausen.

Eri autonvalmistajilla on tiettyjä vaatimuksia, joita öljyntoimittajien on täytettävä ja Hyundai on valinnut Shellin maailmanlaajuiseksi kumppanikseen. Siksi Shell on kehittänyt Huyndai-merkkiä kantavan Helix-öljyn ja yhä useammat käyttäjät myös Skandinaviassa käyttävät sitä.

– Tanskan Hyundaille on tärkeää tarjota korkealaatuisia tuotteita jälleenmyyjillemme ja loppukäyttäjillemme. Siksi olemme tyytyväisiä Hyundain ja Shellin väliseen, maailmanlaajuiseen yhteistyöhön. Näin on myös miellyttävää ja luonnollista tarjota maakaasupohjaisia voiteluaineita Shell-verkoston Hyundai-asiakkaillemme myös Tanskassa, sanoo Kim C. Kristensen, Tanskan Hyundain Aftersales-johtaja.

Kristensen korostaa, että Shellin uniikki laatu tukee Hyundain brändin arvoa.

– Univarilla meillä on kokenut, erityinen tiimi, joka on todella liekeissä tehtävänsä puolesta. Samanaikaisesti Univarin ponnistelut ovat elintärkeitä Shell-tuotteiden myyntitavoitteiden saavuttamiseksi.

Tukee markkinointimateriaaleja ja tietotaitoa
Voiteluaineiden lisäksi Univar toimittaa osana sopimusta markkinointimateriaalia Hyundai-jälleenmyyjille. Kaikki Hyundai-jälleenmyyjät eivät tällä hetkellä ole yhteistyössä Univarin ja Shellin kanssa, sillä osa myy myös muita automerkkejä. Mutta yhä useammat ovat siirtyneet Shellin tuotteisiin, myös Norjassa.

– Me allekirjoitimme uuden sopimuksen Hyundain kanssa Norjassa viime vuonna ja olemme tehneet sopimuksia yhä useamman jälleenmyyjän kanssa. Järjestimme myös tapahtuman joidenkin Hyundain jälleenmyyjien kanssa, kun kävimme Saksan MM-osakilpailussa vuonna 2017, sanoo Univarin Norjan voiteluaineiden myyntipäällikkö Helge Johnsen.

Shell on ollut tärkein kumppani Hyundain MM-rallitiimille jo useiden vuosien ajan ja oli iloinen uutinen koko Skandinaviassa, kun norjalainen Andreas Mikkelsen allekirjoitti sopimuksen Hyundain kanssa kaudelle 2018.

– On hauskempaa seurata ralleissa skandinaavia, kuten Mikkelsen, Shellin sponsoroimassa Hyundaissa. Uskon myös, että Mikkelsen taistelee tänä vuonna maailmanmestaruudesta, Johnsen toteaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.