Skip to main content.

Automessen on meille tärkeä asiaMay 30, 2018

Univarilla oli osasto Automessenissä, Oslon ulkopuolella helmikuussa. “Täällä tapaamme tärkeimpiä asiakkaitamme”, sanoo Rune Wike Norjan Univarista.

Automessen on koko autoalan messutapahtuma. Täältä löydät suuret ja pienet korjaamoketjut, työkalujen valmistajat, renkaat ja vanteet sekä paljon muuta. Univarilla oli oma osasto Lillestrømin messukeskuksessa lähellä Osloa.

Se herätti suurta huomiota Ferrari GTC4Lusso -autolla sekä elokuvilla, jotka kuvasivat Shellin yhteistyötä Ferrarin kanssa. Paikalla olivat Rune Wike ja Geir Eikemo Norjasta sekä Morten Hersoug Tanskasta.

Automessen on meille tärkeä asia. Täällä tapaamme lähes kaikki, jotka työskentelevät autoteollisuuden jälkimarkkinoilla, aina suurista korjaamoketjuista pieniin itsenäisiin toimijoihin, kertoo Rune Wike.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Univar on mukana näillä messuilla. Aikaisemmin Univar on osallistunut merenkulku- ja maatalousmessuille sekä suurimpien asiakkaiden järjestämille, omille messuille.

On tärkeää, että Univar ja Shell näkyvät tällaisilla messuilla. Olemme kutsuneet asiakkaitamme paikalle ja olemme myös yhteydessä useisiin uusiin sidosryhmiin. Joskus voimme allekirjoittaa uuden sopimuksen tällaisen messutapahtuman yhteydessä, mutta yleensä pääsemme kosketuksiin potentiaalisten asiakkaiden kanssa, joiden kanssa voimme pitää yhteyttä myöhemmin. Tämä on mainio paikka kertoa Univarista ja tuotteistamme, Wike selittää.

Messuilla oli yli 160 osastoa ja yli 10 000 kävijää.

Olemme suuresti hyötyneet osastostamme Automessenillä. Tapasimme monia nykyisiä kumppaneitamme ja olemme saaneet monia uusia yhteyksiä, joita pidämme yllä. Palaamme varmasti Automessenille, Morten Hersoug sanoo.

Vasemmalta: Geir Eikemo: Pohjoismaiden tekninen päällikkö, Rune Wike: Key Account Manager, B2C, Norja, ja Morten Hersoug: Pohjoismaiden liiketoiminnan kehityspäällikkö, B2C

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme neljä kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja kertomuksia asiakkailtamme voiteluainealalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.